Elsa Ekman header
1:36 am - 05/06/2014

mosquito

mosqito

Det är ju sån galen insekts-faktor på dom här brillorna. Måste ha mindre… Styr upp det i morgon tror jag. Här ser ni min magiska tröja från Mango, (å jaaa jaa, lite nipple får ni överleva, fan kolla Rihanna. Om hon kan, kan väl jag!) och solglajer från Urban Outfitters. Visar resten i morgon. Nyss hemkommen från F12. Tredje vita veckan för mig. Att jag fortfarande pallish festa nykter. Fan klapp på axeln. Ska upp rätt tidigt i morgon sååå, måste. Sova. Pronto. xox

Leave a comment

Hanna- June 11, 2014 at 8:29 am
Är skjortan väldigt genomskinlig? tycker den är så fin! men vill inte att den ska vara för genomskinlig om jag ska beställa den :)
    elsaekman
    elsaekman- June 11, 2014 at 11:39 am
    Hej Hanna, neeej, inte alls, den är så mörk, det var bara lite kyligt!
NEW POST: BY FUNDA - WEEKEND LOOK
VIEW POSTS - VIEW PROFILE