Elsa Ekman header
9:43 am - 23/01/2014

I do say it’s the shit if I do say so myself

morr
image
Mössa från Forever21, kappa från River Island

God morgon! Så här gölli är jag när jag vaknar. Ser ut som en liten pojk. Jag trivs faktiskt mer och mer i osminkade ögon på dagarna. Känns skönt och fräscht. Eller ja, förutom för nån dag sedan då jag skulle köpa en Redbull på Ica. Kassörskan log lite överlägset och sa med bebisröst: -”Och hur gammal är du da?” Jag förstod inte varför hon frågade så jag ba -”Ehh jag?! 27, vadåra?” Då lyfte hon på ögonbrynen och frågade om jag kunde bevisa det. Haha, jag fick en liten chock, men gav snällt över mitt leg, VASSEGO!!

Leave a comment

Henrik- January 23, 2014 at 8:17 pm
¤ Händer alltid så på systemet!! ;d, mest när man ha mössa på; jaa lik gammal som dej; d fast + kan de va på bussen; att åka fö barn biljett! ; D fin mössa; h /H
lISE- January 23, 2014 at 1:28 pm
Hahahah! Jeg måtte vise leg for å kjøpe flax lodd en gang. Hallooo, jeg er 23 og det er 16 års aldersgrense.
    elsaekman
    elsaekman- January 23, 2014 at 2:34 pm
    Haha ja men då förstår du!! :)
Mamma- January 23, 2014 at 10:36 am
Ha, ha, ha...lilla stumpan! Puss
NEW POST: Eddie - FBF: healthy halva hallucinations
VIEW POSTS - VIEW PROFILE