Elsa Ekman header
4:54 pm - 07/12/2012

till min ängel

Min fina Junior ♥ Jag lovade dig att jag skulle vara stark. Stå stadigt på mina ben, titta upp mot himlen och få styrka. Din styrka. Jag kommer att hålla det jag lovat dig. Alltid! Det själsband vi kände att vi hade redan första gången vi träffades finns kvar för alltid. Det har vi ju alltid sagt, att det var något ut över det vanliga. Vi pratade om att bli gamla och gråa ihop… Men vet du vad min prins, det spelar ingen roll att jag är kvar på jorden och du bland stjärnorna, för den här kärleken och själsbandet finns hos oss för alltid ♥ Du min Brunbjörn och jag din Snöflinga! Kommer aldrig att sluta tacka Gud för den finaste gåvan en människa kan få, äkta kärlek. Och jag kommer aldrig att sluta tacka dig för att du älskade mig så vackert. Ninakupenda ♥ nu, för alltid och i nästa liv, då vi möts igen.

Leave a comment

louise- December 7, 2012 at 9:04 pm
Elsa, jag känner inte dig eller Junior men har följt eran kamp och jag måste säga du är och har varit så stark! Jag menar det verkligen. Jag tänker på er dagligen och jag skickar massvis med styrka till dig! Eran kamp och kärlek har verkligen fått mig att se livet på ett annat sätt och fått mig att vilja bli av med min ätstörning så snabbt som möjligt. Min barndomsvän förlorade sin pappa i cancer för drygt två år sedan och precis som hennes pappa tittar ner och tar hand om henne så tittar Junior på dig och är med dig varje dag och i varje andetag du tar. Massa kramar till dig!
A- December 7, 2012 at 8:42 pm
Ljust lever minnet, för alltid. All styrka till dig fina människa. Nu är det du som får ta över kampen. Han finns hos dig och med ditt mod och styrka kommer du klara det. All kärlek till dig!
Linnea- December 7, 2012 at 8:37 pm
Beundrar dig något enormt. Vilken styrka. Er kamp har fått tusentals människor och mig att förstå hur skört livet egentligen är. Känner numera en stor tacksamhet för varje dag jag får fortsätta leva och vara frisk och det är tackvare Er och er fruktansvärda men viktiga kamp som fått oss alla att öppna ögonen för Livet. Ni har fått Mig att värdera livet och mina nära mer och alltid försöka ta vara på dagen. Otroligt hemskt och fruktansvärt orättvist men vilken styrka ni haft och Du ska vara stolt över dig själv, så otroligt stolt. Hoppas du kommer finna ork och styrka sinom tid att gå vidare och få leva det liv du drömt om.
Charlotte- December 7, 2012 at 8:26 pm
<3 <3 <3
Rebecka- December 7, 2012 at 7:15 pm
Jag har följt din blogg sedan ett år tillbaka och avundas dig så mycket Elsa! Vad du visat i bloggen verkar du vara en helt fantastisk människa och har haft det så bra med junior. Er kärlek kan jag inte beskriva med ord även fast jag inte känner er, jag hoppas en dag att jag får uppleva samma sak som ni hade. Jag följer dig på instagram och har verkligen sett hur NI kämpat tillsammans och jag har sett hur stark du varit. Jag förstår att det inte är lätt och man måste verkligen uppskatta livet och varandra varje dag. Det har jag lärt mig genom dig och junior och det är jag så enormt glad över. Tack Elsa och tack Junior. Ni har verkligen öppnat upp mina ögon och jag är så förväntansfull över att jag nu ska donera blod och har bidragit med pengar till cancerfonden. Må din prins vila i frid och ni kommer definitivt träffas igen. Där uppe. Fortsätt vara stark Elsa! Kram rebecka
moster marie- December 7, 2012 at 6:55 pm
Älskade Elsa! Så stark och så klok, och visst är det så, att Junior breder ut sina silvervingar och skyddar dig till den dag ni möts igen<3
Emma- December 7, 2012 at 6:24 pm
Elsa, även fast jag inte känner dig eller ängeln Junior så har ni berört mig något enormt. Ville bara skriva det <3 Skickar all styrka och kraft.
Joanna- December 7, 2012 at 5:47 pm
Kände inte någon av er men via gemensamma bekanta följde jag er kamp. Kan inte med ord beskriva hur er kamp berört mig. Känner inte dig men skickar en stor kram! Er kärlek har fått mig att ändra mitt sätt att se på livet! Ber en bön varje kväll både till Junior men även dig<3 Även du är en krigare <3
Lovisa- December 7, 2012 at 5:15 pm
Elsa! Du skriver så fint. Beklagar verkligen sorgen. Om du orkar så skulle det var så vackert att få läsa berättelsen om hur du och Junior träffades och blev tillsammans. Styrkekramar till dig
Adriana- December 7, 2012 at 5:11 pm
Känner inte dig men är så så ledsen! Vilket fint par!! Må han vila i frid. Kramar till dig tjejen! <3
NEW POST: heygia - camila
VIEW POSTS - VIEW PROFILE