Elsa Ekman header
6:11 pm - 29/11/2012

Att leva i nuet

Livet har så mycket att erbjuda. Mitt liv är fyllt med allt jag någonsin kunnat önska mig. Just därför är smärtan just nu så fruktansvärt stor när vi nu vet att min största kärlek måste lämna mig. Att domen skulle bli så hård. Att det ljuva livet inte skulle få fortsätta, fast det knappt hade hunnit börja. Varför? Varför ska inte våra drömmar få slå in? Vi som drömde så fint. Och stort. Var det därför? Var det för perfekt?

När vi träffades för 3 och ett halvt år sedan så drogs vi till varandra av någon magisk kraft, för den var inte mänsklig. Och vi hörde ihop från den dagen. Det kommer vi att fortsätta göra. Det är ett själsligt band, sånna kan inte ens cancer bryta ner. Vi vet inte hur lång tid han har kvar? Om det är 2 veckor eller 3 månader som vi får älska varann hud mot hud, skratta ihop, njuta av närheten. Men tiden är absolut inte för alltid som vi alltid trott. Tiden är knapp. Och jag är så besviken på livet som sviker oss. När han aldrig svikit mig och aldrig kommer, när jag aldrig svikit honom och aldrig kommer.

Han säger till mig att “älskling, du kan inte sörja mig medan jag är vid liv” och han har så rätt. Nu ska vi älska och leva, ingenting annat.

Så smärtsamt men så viktigt… Hjälp mig Gud, att lyfta honom…

Leave a comment

Ana carolina y Kristopher- November 29, 2012 at 10:42 pm
Finner inga ord....vad vackert att se att i all denna svåra tid mycket kärlek finns mellan er. Så länge jag lever kommer jag alltid att minnas er hur mycket han kämpar och hur mycket du ger honom i styrka ni kommer för evigt att vara vår inspiration tack. No One fights alone. Que Dios los bendiga.
Anna- November 29, 2012 at 9:48 pm
<3 <3 <3
Linn asplund- November 29, 2012 at 9:16 pm
Fina Elsa! jag kan knappt skriva någonting. Jag tänker på er varje dag. Det gör så ont att läsa, jag kan inte sätta mig in i hur ont det gör i dig och i han. Jag och Erik tänker på er! Stor kram!
jose perea (chapul) carla chiriboga- November 29, 2012 at 7:56 pm
Hej Elsa vi är med er... Dios los bendiga Hoy y siempre...
moster Malin- November 29, 2012 at 7:47 pm
Älskade, älskade ni! Så vansinnigt vackert och fasansfullt på samma gång! Två kloka, vackra (på både insidan och utsidan), ödmjuka, starka människor och själar som hittat rätt i och hos varandra. För evigt skjutit en kärlekspil i mitt hjärta, det har ni gjort!! Nu kan jag bara finnas vid er sida, och det gör jag...hela vägen! Massor med kärlek!!
Sandra- November 29, 2012 at 7:36 pm
Du skriver så fint, er kärlek har inget slut ! <3<3<3
Maja Åhlund- November 29, 2012 at 7:34 pm
Så fint du skriver Elsa. Bara tanken över det ni går igenom gör så att tårarna börjar rinna- det är ofattbart. Mitt i all er smärta finns något så vackert som er kärlek, och den kommer aldrig att svika er. Ni är fantastiska, båda två!
Syrran- November 29, 2012 at 7:08 pm
Älskade älskade ni.
Emma w- November 29, 2012 at 6:46 pm
Jag älskar er <3 det gör så ont i hjärtat..
claudia- November 29, 2012 at 6:41 pm
El amor es mas grande que todo!! All styrka, min älskade vän!! TQ mucho <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
NEW POST: Madelene Billman - plateau jungle
VIEW POSTS - VIEW PROFILE