Elsa Ekman header
6:42 pm - 28/07/2012

urban skirt

Om det skulle finnas OS i “Hitta-Rea-fynd”, då hade jag vunnit guldmedalj. Fo shizzle! Ni vet plagg som hänger på galgen och ser sådär alldagliga och tråkiga ut att ingen ens tar sig tid att titta lite extra på, de reas oftast ut till slut. Och jag tror fan att jag har ett öga för sånna plagg! Eller så inbillar jag mig fett… men en stor del av min garderob består av sådana plagg. Som ingen vill ha… Som den här kjolen till exempel, såg kanske inte så superflådig ut där den hängde (i alla storlekar kvar) med realappen på, på Urban Outfitters, men jag såg nå fint i den och jag lovar, igår när jag hade på mig den så kände jag mig som Carrie Fucking Bradshaw. Slits på båda sidorna och allt! AH!

Photo by / Rami

Leave a comment

IDASWARDROBE.com- August 4, 2012 at 4:32 am
Såg detta i natt - du kasnke redan har sett? :) http://www.fashionising.com/pictures/b--elsa-ekman-print-skirt-27790.html
[...] Elsa’s skirt is from Urban Outfitters. Photos from her blog, elsaekman.freshnet.se. [...]
[...] Elsa’s skirt is from Urban Outfitters. Photos from her blog, elsaekman.freshnet.se. [...]
Carolina PK- July 31, 2012 at 1:22 pm
Jag känner precis som dig, att man är kung på att hitta guldkorn som ingen annan vill ha ;)
  elsaekman
  elsaekman- July 31, 2012 at 7:39 pm
  Men visst är det en fin känsla ;)
IDASWARDROBE.com- July 29, 2012 at 9:24 am
Du har nog känsla för det där, för jag skulle nog bara gå förbi det plagget, men du ser helt amazing ut i det! Upptäckte din blogg för ett par dagar sedan och måste säga att den är fantastisk! Good work, tjejen!
  elsaekman
  elsaekman- July 31, 2012 at 7:39 pm
  Puss!!! Vad kul!
NEW POST: Hilda Sandström - ACCESSORIES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE